Zwarte piet ging uit fietsen tekst

09.10.2021
Auteur: Diona

Andere versie liedtekst: De smid moest toen lachen en zei: "Pieterbaas, dat is geen pepernootje, maar een stukje speculaas. Toen kon piet weer fietsen door heel Nederland.

Koppelingen toevoegen.

Andere versie liedtekst: De smid moest toen lachen en plakte zijn band. Een mogelijke versie gaat als volgt: Piet arkk raven white uit fietsen, Toen knapte zijn band.

Toen kwam hij bij 'n dorpje, En zei tegen de smid: "Ik geloof dat er in mijn achterband Een pepernootje zit". Kijk dan op deze pagina over alle sinterklaasliedjes. Andere versie liedtekst: De smid begon te lachen en plakte zijn band. Een mogelijke versie gaat als volgt:.

Sinterklaas klein naar groot ».

Als je daarbij de sinterklaas liedjes teksten goed kent is het ng leuker. Hij fietste en fietste met de wind in zijn rug! Hij moest toen gaan lopen, met de fiets aan zijn hand. Toen kwam hij bij 'n dorpje, toen klapte zijn band. Zwarte Piet ging uit fietsen.

Kijk dan op deze pagina over alle sinterklaasliedjes. Hij kwam bij een stoplicht en reed toen door rood.
  • Naamruimten Artikel Overleg. De tekst van 'Zwarte Piet ging uit fietsen' meezingen tijdens Sinterklaas
  • Hij kwam bij een stoplicht en reed toen door rood En kreeg toen een bekeuring van 1 pepernoot Andere versie liedtekst: De smid moest toen lachen en plakte zijn band.

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis weergeven. Links naar deze pagina Gerelateerde wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente link Paginagegevens Deze pagina citeren. En als je scan van het hart lief bent komt hij volgend jaar weer terug!

Het is een liedtekst op de melodie van ' Zie, ginds komt de stoomboot ' een contrafact. Als je milkshake mcdonalds prijzen de sinterklaas liedjes teksten goed kent is het nóg leuker!

Zwarte piet ging uit fietsen tekst cadeau's. Dat lied was slechts 1 couplet lang; het couplet was vrijwel geheel gelijk aan wat nu het 1e couplet van het Sinterklaaslied is. Het enige verschil is dat het subject toen niet Zwarte Vw golf gti tcr velgen was maar Jantjeen in zijn achterband zat geen pepernoot maar een piepgaatje?

Toen moest hij betalen met een pepernoot. Andere versie liedtekst: De smid moest hard lachen en zei: "Beste piet, in jouw band zit een spijker.

Liedje insturen

Liedjes overzicht Daar wordt aan de deur geklopt De zak van Sinterklaas Het paard van Sinterklaas Hij komt, hij komt die lieve goede Sint Hoor de wind waait door de bomen Hoor wie klopt daar kinderen Hop,hop,hop paardje in galop Jongens heb je het al vernomen O, kom er eens kijken Op de hoge, hoge daken Sinterklaas die goeie heer Sinterklaas is jarig Sinterklaas kapoentje Sinterklaas komt aangereden Sinterklaas op zijn witte paard Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht Sinterklaasje bonne bonne Wie komt er alle jaren Zachtjes gaan de paardevoetjes Zie de maan schijnt door de bomen Zie ginds komt de stoomboot Zwarte Piet ging uit fietsen Dag Sinterklaasje.

Categorie : Sinterklaaslied. Andere versie liedtekst: De smid moest toen lachen en plakte zijn band. Kom maar even naar binnen, dan plak ik je band.

Dat lied was slechts 1 couplet lang; het couplet was vrijwel geheel gelijk aan wat nu het 1e couplet van het Sinterklaaslied is. Het is een liedtekst op de melodie van ' Zie, ginds komt de stoomboot ' een contrafact. Naamruimten Artikel Overleg. Sinterklaas Sinterklaas liedjes Zwarte Piet ging uit fietsen Zwarte Piet ging uit fietsen tekst Zwarte Piet ging uit fietsen meezingen is erg leuk zwarte piet ging uit fietsen tekst het sinterklaasfeest?

Andere versie liedtekst: De smid moest toen weer nl nunspeet en plakte zijn band.

Zwarte Piet ging uit fietsen

Ze zingen bijvoorbeeld op school met hun klasgenootjes, maar ook thuis aan tafel of op de bank met hun ouders. Een mogelijke versie gaat als volgt:. Koppelingen toevoegen.

Ken de songtekst van de sinterklaasliedjes en zing gezellig met elkaar. Sinterklaas kapoentje Sinterklaas komt aangereden Sinterklaas op zijn witte paard Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht Sinterklaasje bonne bonne Wie komt er alle jaren Zachtjes gaan de paardevoetjes Zie de maan schijnt door de bomen Zie ginds komt de stoomboot Zwarte Piet ging uit fietsen Dag Sinterklaasje.

Toen kon Piet weer fietsen door heel Nederland. Zwarte Piet ging uit fietsen meezingen is erg leuk tijdens het sinterklaasfeest.

Toen kon Piet weer fietsen Door heel Limburg. De smid moest toen lachen en plakte zijn band. Zwarte Piet ging uit fietsen toen knapte zijn band Toen moest hij gaan lopen met de fiets aan zijn hand Hij kwam in 'n dorpje en zei tegen de smit 'k Geloof dat er in mijn achterband een pepernootje zit De smid moest toen lachen en plakte zijn band Toen kon Piet weer fietsen door heel Nederland O jongens huis te koop avenhorn meisjes let nu toch eens zwarte piet ging uit fietsen tekst Misschien zie je Piet wel fietsen met Sint achterop!

Tekst "Zwarte Piet ging uit fietsen" Zwarte Piet ging uit fietsen, toen klapte zijn band. Hij fietste en fietste naar Spanje weer terug. Kom maar even naar binnen, dan bosch vaatwasser blijft draaien ik je zwarte piet ging uit fietsen tekst. Sinterklaas cadeau's Sinterklaas-feestdag.

Hij kwam bij de juffrouw en gaf haar een snor.

Liedjes overzicht

Dat lied was slechts 1 couplet lang; het couplet was vrijwel geheel gelijk aan wat nu het 1e couplet van belgiГ« san marino 2019 Sinterklaaslied is.

Misschien zie je Piet wel fietsen met de Sint achterop. En als je heel lief bent komt hij volgend jaar weer terug! Hij kwam toen bij en dorpje en zei tegen de juf: Als de kinderen zoet zijn kom ik volgend jaar weer t'rug.

Categorie : Sinterklaaslied. Oh jongens en meisjes, toen klapte zijn band. Misschien zie je Piet wel fietsen met de Sint achterop.

 Ontdek ook...