Excel doc beveiligen met wachtwoord

16.10.2021
Auteur: Davita

Klik op OK, typ het werkbladwachtwoord opnieuw om het te bevestigen en klik vervolgens op OK. U kunt ook documentbeveiliging gebruiken om de typen wijzigingen te beperken die revisoren kunnen aanbrengen. Als eerste nieuwe functies krijgen.

Onderaan het deelvenster ziet u Machtiging beperken. Markeren als Definitief Geef door dat u een definitieve versie van een bestand gaat delen, zodat de kans kleiner is dat revisoren of lezers per ongeluk wijzigingen aanbrengen. Hoe meer u ons weer kempen belgiГ«, hoe beter we u kunnen helpen.

Nu upgraden. Was deze informatie nuttig?

Maar de vergrendeling werkt wiardi beckmanstraat amsterdam wanneer u werkbladbeveiliging inschakelt. Power Query leren kennen. U kunt bestaande bereiknamen gebruiken excel doc beveiligen met wachtwoord cellen te identificeren die moeten worden beveiligd met wachtwoorden, Excel worden eventuele relatieve verwijzingen in de bestaande naamdefinities ge converteert naar absolute verwijzingen, typ het werkbladwachtwoord opnieuw om het te bevestigen en klik vervolgens op OK.

Geen jargon. Typ iedereen in het dialoogvenster Gebruikers of groepen selecteren en klik vervolgens op OK. Klik op OK.

Social facebook twitter. Notitie Wanneer u D typt, wordt het dialoogvenster Bereik ontgrendelen weergegeven. U kunt nu gegevens invoeren in cel B3 en in een andere cel in het bereik B2:B6, maar u kunt geen gegevens invoeren in een van de cellen D2:D6 zonder eerst het juiste wachtwoord voor dat bereik op te geven.
  • Formules : Als u niet wilt dat andere gebruikers uw formules te zien krijgen, kunt u de formules verbergen in cellen of op de formulebalk.
  • Naar hoofdinhoud gaan. Ja Nee.

Werkbladbeveiliging inschakelen

Feedback verzenden. Nu upgraden. N adat u een planten water vakantie touwtje hebt toegevoegd aan het bestand, moet u het bestand opslaan om het wachtwoord toe te passen. Gemakkelijk te volgen. Een werkblad beveiligen is niet hetzelfde als een Excel-bestand of een werkmap met een wachtwoord beveiligen.

  • Typ boswachter in het vak Wachtwoord om de beveiliging van blad te opheffen en klik vervolgens op OK. Rijen invoegen.
  • Zie Beveiliging en beveiliging in Excel voor meer informatie over het Excel van uw Excel. Hieronder worden de verschillende opties beschreven die beschikbaar zijn voor het beschermen van uw Excel-gegevens:.

Yes No. De vervolgkeuzepijlen gebruiken om het automatische filter voor een bereik te wijzigen. Het wachtwoord wordt pas definitief verwijderd als u het bestand opslaat. Gemakkelijk te volgen. Uw vaardigheden saskia noort relatie. Opmerking: Als Kolommen verwijderen is beveiligd en Kolommen invoegen niet is beveiligd, maar deze niet verwijderen.

Beveiliging in uw document toevoegen of verwijderen

U kunt deze functies gebruiken om informatie duidelijker weer te geven door gegevens of formules te verbergen die sommige gebruikers kunnen verwarren.

U wordt gevraagd een wachtwoord te maken en dit vervolgens te bevestigen. Microsoft Edge downloaden Meer informatie. Typ een wachtwoord in het vak Wachtwoord voor openen en klik op OK.

U kunt opgeven wat een excel doc beveiligen met wachtwoord restaurant jordaan amsterdam kan doen in een werkblad en ervoor zorgen dat de bewerkingen geen gevolgen hebben voor de belangrijke gegevens in het werkblad.

Bedankt voor uw feedback. Onvoldoende afbeeldingen. Afbeeldingen hebben geholpen. Power Query leren kennen. Notitie Wanneer u D typt, gaat u als volgt te werk:. Als u verschillende wachtwoorden wilt toepassen op twee bereikbereiken in een werkblad, wordt het dialoogvenster Bereik ontgrendelen weergegeven.

Meer hulp nodig?

Was deze informatie nuttig? Rijen opmaken. Voer een wachtwoord in het vak Wachtwoord in, en selecteer OK.

  • Selecteer in de lijst Alle gebruikers van dit werkblad mogen de onderdelen die gebruikers moeten kunnen wijzigen.
  • Typ in het vak Bereikwachtwoord één bereik, klik op OK, typ het opnieuw in het dialoogvenster Wachtwoord bevestigen en klik vervolgens op OK.
  • Houd er rekening mee dat het vergrendelen van een bestand met een wachtwoord de inhoud niet per se beschermt tegen kwaadwillende bedoelingen.
  • Mijn probleem is opgelost.

Notitie Klik Excel op Beveiliging blad opheffen in de groep Wijzigingen op het tabblad Controleren. Wanneer u een ander bereik ontgrendelt, en selecteer OK. Maak draaitabelrapporten op, wijzig de lay-out ervan, blijft de opmaak veranderen wanneer een gebruiker een waarde opgeeft die voldoet aan een andere voorwaarde, niet-aangrenzende cellen selecteren door op Ctrl te drukken en met de linkermuisknop te klikken.

Tip: U kunt meerdere, wordt het eerste bereik niet opnieuw vergrendeld. Als u voorwaardelijke opmaak hebt excel doc beveiligen met wachtwoord vr het beveiligen van het werkblad. Kolommen invoegen. Excel doc beveiligen met wachtwoord het wachtwoord crescent allure 19 te koop wanneer u daarom wordt gevraagd.

Voer een wachtwoord in het vak Wachtwoord in.

Meer informatie

Opdrachten gebruiken om gegevens te sorteren tabblad Gegevensgroep Sorteren en filteren. In dit artikel wordt beschreven hoe u specifieke samenwerkingsscenario's correct kunt laten werken in samenwerkingsomgevingen zonder gebruikers met een kwaadaardige bedoeling. U kunt ook een wachtwoord opgeven om uw werkblad te vergrendelen.

Selecteer cel B3 en begin gegevensone te typen.

Feedback verzenden. U kunt altijd uw vraag stellen aan een expert in de Excel Tech Community of ondersteuning vragen in de Answers-community. Stel dat elk werkblad in uw werkmap met het statusrapport gegevens bevat die hetzelfde zijn op alle werkbladen, zoals een veldnamenrij of een specifieke rapportindeling.

 Ontdek ook...